Szugló Szépe Szépségszalon Szugló
Szépségszalon
Főoldal  Szolgáltatások  Képek  Árlista  Elérhetőségek  Akciók, újdonságok
Szőke szilvia kozmetikus metrer
Maria Galland luxuskezelés

Soin Profilift kezelés (francia masszázs)
Profilift feszesítő kezelés - Feszesebb, teltebb arcbőr gépek nélkül
Egy bizonyos kor után az arc bőre veszít feszességéből, tapintása puhább, és már látható rajta a kezdeti megereszkedés. Ilyenkor a korunkra és a bőr öregedésére fogjuk a változást. Nem csak a bőrben kell keresni a hibát, hanem az alatta lévő, egyre ereszkedő arcizmokban.
Bőrünk az alatta lévő izomtömeg formájához igazodik, rásimul az izomzatra – hasonlóan testünk más izmaihoz – edzés és karbantartás híján puhulni kezd, majd egy idő után az áll vonalában megereszkedik. Ehhez társul még az arcon lévő izmok és szövetek folyamatos víz-, és tápanyagvesztesége. Ha gépi beavatkozás nélkül szeretnél feszesebb, teltebb arcbőrt, válaszd a Soin Profilift kezelést! Ennek során egy különleges francia feszesítő masszázstechnikát alkalmazva visszük fel a bőrre a Maria Galland innovatív, feszesítő termékeit. A kezelés eredményeként a bőr rövid idő alatt visszanyeri fiatalos vonásait, látványosan feszesebb, a ráncok kisimulnak és az arc kontúrosabbá válik.
A kezelés ára: 13 800 Ft


Soin Cocon kezelés Soin Cocon kezelés
Az érintés varázsa
A Cocon masszázstechnika egy kényeztető, pihentető, ugyanakkor rendkívül hatékony rituális masszázstechnika. Minden mozdulat rendkívül megkoreografált és kifinomult, mintha csak egy a párizsi színházi előadásba csöppentünk volna.
A masszázs során simító, gyúró és nyújtó mozdulatokat végzünk. Az akupresszúrás pontokat stimuláljuk, méregtelenítjük a szöveteket és újjáélesztjük a sejt-anyagcserét.
A gondosan előkészített bőrre festői ecsetmozdulatokkal felvisszük a krémmaszkot, majd arra kerül rá a Cocon habmaszk, mely úgy öleli át az arcot, mint egy selyemgubó, így hoz létre utánozhatatlanul puha, meleg érzést. A nyáron is ideális, könnyed meleg maszknak köszönhetően a bőrfelszínre felvitt hatóanyagok sokkal jobban felszívódnak, ráadásul kozmetikai gépek használata nélkül.
A kezelés zárásaként az „arc mozaikjának” megfelelő eszenciákat, szérumokat és krémeket visszük fel egy különleges technikával.
A kezelés ára: 14 800 Ft


Soin Masque Modelant kezelés Soin Masque Modelant kezelés
A Maria Galland kezelések alapköve
A Maria Galland klasszikus, személyre szabott kezelése, mely már több millió alkalommal bizonyította hatékonyságát: a melegedő maszk alatt, a bőr egyedi igényei szerint összeválogatott, innovatív összetevőket tartalmazó termékek négyzetcentiméterről négyzetcentiméterre fejtik ki hatásukat.
A szépségterapeuták gyengéd érintései, pihentető, relaxáló kézmozdulatai megteremtik a test, a szellem és a lélek harmóniáját.
A kezelés egy relaxáló, letisztító rituáléval veszi kezdetét, majd az eszenciák és a speciális krémek felvitele – vagyis az úgynevezett eszencia mozaik és krémmozaik megalkotása után – a kozmetikus különleges technikával helyezi fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra az ásványi sókban dús maszkot, mely később felmelegszik, ennek hatására vérbőség képződik, a pórusok megnyílnak, a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak.
A megszilárdult maszk nyomást fejt ki a bőrre, serkenti a nyirokműködést, a méregtelenítést, az ozmózist. A speciális felviteli technika következtében a ráncok kisimulnak, az arckontúr megemelkedik, szabályos lifting-hatás figyelhető meg. A maszk levétele után arcunk friss, feszes és sugárzó lesz.
A kezelés ára: 19 500 Ft


Ajándékkártya Ajándékkártya
Az árak 2017. december 1-től érvényesek visszavonásig.
Szugló Szépe Szépségszalon
Cím: 1149 Budapest, Kövér Lajos utca 32.
Telefonszám: 061 222-97-02